Левски врътна реми със Спортист Своге в контрола (видео)


FUTBOL-TV

Левски врътна реми със Спортист Своге в контрола (видео)

Левски и Спортист Своге завършиха при резултат 1:1 в контролна среща на един от помощните терени до стадион "Герена".

В първите минути на срещата "сините" се настаниха в половината на гостите, но без да застрашат Ивайло Василев. В 7-ата минута стражът на "Спортист" улови шут на Уелтън. Три минути след това бе първата по-добра възможност за "сините", но Василев спаси нов удар на бразилеца.

В 17-ата минута Уелтън откри резултата. Бразилецът бе изведен от Георги Миланов, навлезе в наказателното поле и прати топката покрай Василев.

В 25-ата минута след изстрел с глава на Богомил Богомилов Николай Михайлов изби с една ръка. Минута след това след заучено изпълнение на корнер на далечната греда бе намерен Владимир Семерджиев, който прати топката във вратата на "сините" с глава.

В 36-ата минута Роналдо можеше да вкара, но уцели гредата.

За втората част в игра за Левски се появи Иван Андонов на мястото на Николай Михайлов. А Нейтън Олдър замени Ивелин Попов.

В 54-ата минута Иван Андонов влезе остро на Стефан Стефанов, което наложи влизането на медицинските лица и изваждането му на носилка, а Андонов бе изгонен. На вратата на Левски застана Йоан Загоров, който дори не бе в групата за приятелския мач.

След подновяването на играта и футболист на Своге излезе от игра, за да може и двата тима да са с по десет човека.

В 81-ата минута Антон Иванов застраши вратата на Стефано Кунчев с диагонален удар, който премина на сантиметри от десния страничен стълб.

  Сподели
185