ЦСКА ще се разходи до Каварна


В. Мухарски

ЦСКА ще се разходи до Каварна

Калиакра - ЦСКА
Стадион: "Калиакра", Каварна
Дата: 04.05.2011
Час: 18:00
Съдия: Георги Йорданов

В Каварна Калиакра приема ЦСКА в мач от 25-ти кръг на “А” група. “Червените” са в подем и преди дни се разправиха с един от претендентите за място в Лига Европа – Локомотив София. Старши-треньорът на “армейците” Милен Радуканов няма проблеми с контузени футболисти. Единствено звездата на отбора Спас Делев имаше малък проблем с крака след победата над “железничарите”. Нападателят обаче ще бъде готов за предстоящите два мача - с Калиакра и Миньор (в събота).

“Калиакра е здрав, стегнат отбор, който се бори за мястото си в елита и затова е нормално да очакваме тежък мач, тъй като те ще скочат на 120%, както се казва. Аз лично искам да се отнесем отговорно към срещата”, заяви Милен Радуканов преди заминаването със самолет на отбора за морската ни столица.

Наставникът на Калиакра Тони Здравков няма да може да разчита на капитана на отбора Иван Райчев, който лекува разтежение, както и защитника Милен Бонев, който също е с контузия. Мартин Димов пък е наказан и също пропуска срещата с ЦСКА. След изтърпяно наказание в групата за двубоя се завръща бранителят Детелин Димитров.

Кметът на Каварна Цонко Цонев заяви, че няма никакви технически проблеми за утрешното домакинство на отбора. “Има две линейки, които са в изправност, пожарната е чисто нова и всички кабели и токове са наред. Всичко съм проверил и мога да кажа, че всичко е наред от техническа гледна точка за утрешния мач с ЦСКА. Няма проблем в Каварна за спортните мероприятия. Взехме си поука от една грешка, която се случи”, заяви Цонев.
Калиакра спечели точка от "червените" при гостуването си през есента след 0:0 в София и се надява на нов позитивен резултат, с който да запазят шансове за оцеляване в “А” група.

Последни 5 изиграни срещи:

Калиакра:

02 април Миньор Перник - Калиакра 1:0 (А група)
09 април Калиакра - Берое 2:2 (А група)
16 април Пирин - Калиакра 1:0 (А група)
25 април Калиакра - Локомотив Пловдив 1:3 (А група)
30 април Академик - Калиакра 0:1 (А група)

ЦСКА:

10 април Литекс - ЦСКА 0:0 (А група)
16 април ЦСКА - Славия 1:0 (А група)
20 април ЦСКА - Литекс 2:1 (Купа на България)
25 април Монтана - ЦСКА 1:4 (А група)
30 април ЦСКА - Локомотив София 3:1 (А група)


Досегашни срещи:

Калиакра - ЦСКА

1 мач
0 победи за Калиакра
1 равенство
0 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 0:0


Коефициенти от bet365:
Калиакра - 7.50
Равен - 4.33
ЦСКА - 1.36

Коефициенти от Offsidebet:
Калиакра - 7.10
Равен - 4.20
ЦСКА - 1.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
153