Левски вкара 4 гола в Карлово в благотворителен мач


FUTBOL-TV

Левски вкара 4 гола в Карлово в благотворителен мач

Левски София победи съимениците си от Карлово с 4:0 в приятелски благотворителен мач в помощ на пострадалите от наводненията в общината.

Преди началото на срещата бяха продадени 2 117 виртуални билета, към които се прибавят и приходите от физическите такива. Футболистите на Левски също си закупиха билети, с които да подпомогнат инициативата.

„Сините“ поведоха още в 4-ата минута, когато Ивелин Попов получи пас от Георги Миланов и с техничен завършващ удар прати топката във вратата.

В първия четвърт час Левски владееше инициативата, а в 12-ата минута Петрис центрира към Роналдо в наказателното поле, но бразилецът не успя да отправи хубав удар. В 20-ата Миланов изведе Ивелин Попов, който овладя и подаде към Петрис, но французинът не успя да превърне паса в гол. Пет минути след това дойде най-доброто положение за „Левски“ (Карлово), когато Борис Бисеров остана сам срещу Николай Михайлов, но стреля неточно с глава.

В 30-ата минута Патрик-Габриел Галчев центрира в наказателното поле, където Андриан Краев отблизо вкара за 2:0.

Осем минути след това Георги Миланов центрира от корнер, а Краев стреля с глава, но не намери целта.

В 42-ата минута Жереми Петрис намери Ивелин Попов фронтално срещу вратата и за Попето не бе проблем да се разпише за 0:3.

Първата възможност за втората част бе в 58-ата минута, когато юношата Калоян Стрински отправи силен удар към вратата на Карастойков, но стражът на Левски Карлово се справи с опасността. Две минути след това отново Карастойков бе последната преграда пред гола за Стрински.

Въпреки смененият състав за второто полувреме тимът на Станимир Стоилов продължи да владее инициативата.

В 78-ата минута Ивайло Марков проби отляво, финтира играч на домакините и центрира, но нямаше негов съотборник, който да успее да засече топката във вратата.

При четвъртия си опит Калоян Стрински успя да се разпише, пращайки топката в опразнената врата за 0:4.

  Сподели
92