Мъри пред феновете в Карлово: Никой не може да се срамува от представянето на отбора


FUTBOL-TV

Мъри пред феновете в Карлово: Никой не може да се срамува от представянето на отбора

Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, заедно с оперативното ръководството на клуба, проведоха среща с фенове на тима в Карлово. Това се случи преди контролата на "сините" срещу Левски Карлово, приходите от която ще отидат за пострадалите от наводненията в Карловско.

"Изключително радостен съм, че гостуваме на левскарски град. Още повече, че Карлово е родният дом на нашия патрон. Почти всяка година Левски трябва да гостува в Карлово, най-вече заради Васил Левски. Сега поводът е неприятен.

Всички имате възможността да наблюдавате отбора и докъде са неговите възможности. Постепенно тази година отборът започна да си връща лицето, което искаме да виждаме всички левскари. Моята амбиция и моите желания бяха насочени към работа и честност към левскарите. На този етап се опитваме да ги спазваме. Имахме положителни емоции благодарение на привържениците и хората, които вярват в Левски. Виждам обединение около клуба. Направиха се значителни инициативи от привърженици, клуб и спонсор. Едно е да купуваме билети и артикули, друго е да имаме ангажимент с името и лицето си в Сдружението. Аз и моето семейство сме членове на Сдружението.

Знам, че най-важната част за привържениците е отборът им как изглежда на терена. Смятам, че никой от нас не може да се срамува от представянето на отбора. Опитваме се всячески клубът да бъде стабилизиран. Изчистиха се огромни задължения. Не мога да кажа, че отборът е спасен. Откъм играта на терена аз имам по-големи мечти. В момента отборът играе с по-голяма амбиция и желание. Играчите дават максимума от себе си във всеки мач", сподели Мъри.

  Сподели
204