НКП подкрепи декларацията на Левски и обяви: Всички на мача с Ботев!


FUTBOL-TV

НКП подкрепи декларацията на Левски и обяви: Всички на мача с Ботев!

Националният клуб на привържениците на Левски подкрепи декларацията на ръководството и призова за пълна мобилизация за двубоя с Ботев Пловдив. "Сините" са наказани за един мач без публика, но от клуба призоваха за погазване на наредбата и поканиха привържениците си на двубоя.

Ето какво написаха от НКП Левски:

Националният клуб на привържениците на Левски подкрепя напълно ръководството на ПФК Левски да не уважи решението на неуважаемите глисти от БФС!

Двойният аршин в българския футбол, гарниран със професионално подпийване и припадане на публични места, мазане с тонове гел и трупане на още повече тонове сланина, доведоха дотам, че футболът в България да бъде трагична пародия на най-популярния спорт, а националният ни отбор да е футболно джудже. Несправедливото и скандално отношение към нашия клуб е интегрална част от големия проблем.

Нашата организация последователно е защитавала принципна позиция на несъгласие с хроничната пародийност в управлението на БФС. Минавайки през създаването на куриозната Дриша лига и нерегламентираното вкарване на отбори с една единствена цел (знаете каква), през дългогодишното бутане на един селски отбор с четири фена и собственик с 4 санти... литра гел, оставките и контра-оставките на символа на коафьорството в България, скандалният и несправедлив договор за ТВ права, обслужващ собственика на дългогодишния шампион, и т.н. и т.н.

За съжаление, дълго време ръководствата на клуба ни се примиряваха с това, въпреки волята на НКП, структурите ни в София и страната, както и милионите неорганизирани привърженици на Левски. Ние неведнъж сме предлагали, Левски не просто да се разграничи от всички тези циркове, а да се бори срещу тях. Вместо това, нашият клуб подкрепи Борислав Михайлов на предния, изключително съмнителен конгрес на БФС, вместо навреме да се издигне свой кандидат, за когото да се потърси широка подкрепа.

Слава на Бога, времената на примирението с гаврите свършиха. Изключително сме щастливи, че сега в Левски има хора, които да кажат СТИГА! Стига на некомпетентността, стига на наглостта, стига на подигравките с Левски!

Поради тази причина обявяваме ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ!

ВСИЧКИ НА МАЧА С БОТЕВ! ВСИЧКИ ЗАД ЛЕВСКИ!

  Сподели
338