Тежка серия от мачове предстои за ЦСКА


FUTBOL-TV

Тежка серия от мачове предстои за ЦСКА

ЦСКА влиза в тежка серия от мачове след паузата в първенството заради участието на националния отбор в Лигата на нациите. "Червените" подновяват шампионата с домакинство на Пирин. Мачът с благоевградчани е на 3 октомври, понеделник, от 17:30 часа. След това идва трудното - от 10.10 до 1 ноември на възпитаниците на Саша Илич предстоят цели 5 гостувания в провинцията в рамките на 20 дни, информира "Тема спорт". На първата дата "армейците" имат визита на Лудогорец.

На 19 октомври е сблъсъкът срещу Ботев (Пловдив) в Коматево. Тази среща е отложена от 5-ия кръг, тогава не се състоя по искане на "червените". 4 дни по-късно идва гостуването на Ботев (Враца), което е в неделя, 23 октомври. Извънстоличната обиколка продължава с мач в Кърджали срещу Арда - на 28 октомври, петък, и приключва с друг тежък двубой - срещу Локомотив Пловдив на "Лаута" на първи ноември. В този период ЦСКА има само едно домакинство - на Хебър на 15 октомври.

До момента в шампионата "червените" три пъти са играли извън "Армията", като имат само един измъчен успех - с 1:0 над последния Спартак Варна. В останалите 2 срещи направиха 1:1 с Локо София и загубиха с 0:2 от Левски.

  Сподели
165