БФС решава днес за наказанието на Левски, всичко зависи от делегата


FUTBOL-TV

БФС решава днес за наказанието на Левски, всичко зависи от делегата

Дисциплинарната комисия се събира днес, за да реши какво ще е наказанието на Левски, след като фенове на отбора метнаха бомбичка, която се взриви в крака на Иван Христов - физиотерапевт на ЦСКА. За да има наказание, делегатът на мача - Христо Ботев трябва да е описал случилото се. Той е запознат с всичко, информитат колегите от Топспорт. През декември 2021 година заради негов доклад сурово беше наказан ЦСКА. Пак заради бомбички. 

"Червените" бяха санкционирани един мач без публика заради ексцесии по време на мач с Лудогорец на "Армията". А общата глоба беше 40 800 лева. В следствие на хвърлени бомбички наранявания получиха лекарят на Лудогорец Валентин Великов и един от резервните играчи - Илкер Будинов. Тогава Христо Ботев беше описал всичко в доклада си.  

Иван Христов се строполил на земята при взрива. Лежал на пистата около минута, след което дошла линейката. Когато се е отърсил от шока, разказал всичко на делегата Ботев. А след мача го завел да му покаже къде точно се е взривила бомбичката. 

При отменения гол на ЦСКА пък, Джонатан Линдсет е бил ударен в главата със запалка. А друг физиотерапевт на ЦСКА - Алекс Младенов, и сега е с проблеми с ухото. Бил е до Христов. Не чува с едното ухо, утре е на нов преглед, разбра.  

  Сподели
131