Саша Илич: Не знам защо те бяха по-мотивирани от нас


FUTBOL-TV

Саша Илич: Не знам защо те бяха по-мотивирани от нас

Треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира загубата от Левски в дербито. Ето какво обяви той в ефира на Диема:

"Първо искам да честитя на Левски за заслужената победа. В подобни дербита, отборът който влезе с повече мотивация и хъс има голямо предимство. Наистина не знам, защо те бяха по мотивирани от нас. Цяла седмица казвам на играчите, че трябва да играем много агресивно и че това е специален мач. Не започнахме добре мача. През второто полувреме се възполваха от нашите грешки и когато допуснеш гол става много трудно. Съперника имаше подкрепата на пубилката и целия мач се обърна за тях", заяви треньорът на ЦСКА.

"Няма за какво да съжалявам, ЦСКА просто не игра както трябва. Направихме много грешки в защита днес и тук говорим за целия отбор. Не бяхме на ниво и не може да очакваме да победим в дерби, всеки играч трябва да е на високо ниво, за да вземем победа. Сега е добре, че има пауза за националните отбори, за да може това тежко поражение да не повлияе за следващия мач и да забравим днешното поражение. Да, разбира се, че трябва и късмет. Може би имаше вариант първия гол да не е засада, тогава щяхме да имаме големи шансове за победата, после и гредата на Линдсет", коментира той.

"Този мач ми показа много, лично на мен като треньор. Има много детайли и много неща, които да подобрим, но така е във футбола. Днес загубихме, просто трябва да се върнем на верния път", завърши Саша Илич в ефира на Диема.

  Сподели
166