Бойкотиращите фракции на ЦСКА се събират днес в 11:00 часа на "Армията"


FUTBOL-TV

Бойкотиращите фракции на ЦСКА се събират днес в 11:00 часа на

Ултрасите на ЦСКА, които ще бойкотират днешното дерби с Левски, ще се съберат днес в "Дървеното" до стадион "Българска армия", разбра FTV. Сред тях ще бъде и тарторът на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца, който се очаква да пристигне в заведението малко след 11:00 часа. Очаква се на срещата да дойдат и доста от по-умерените привърженици на ЦСКА, като всички ще разговарят за бойкота на фракциите.

Към този момент FTV разбра, че Кюстендилеца е категоричен и бойкот на мача ще има. Това означава, че Сектор "Г" ще остане полупразен за дербито. Много малко вероятно е, мнението на фракциите да се промени в разговорите с останалите фенове.

Двубоят днес е от 16:45 на националния стадион "Васил Левски", като билети все още се продават, както за феновете на ЦСКА, така и за привържениците на Левски (Изкупен до момента е единствено сектор "А"). Преди това обаче, на "Армията" ще се проведе вече станалият традиционен "Армейски следобед", където гост ще бъде най-големият професионален боксьор за последните години у нас - Кубрат Пулев. Между 14:30 – 15:30 ч. Кобрата ще се срещне с всички „армейци” на едно от игрищата до стадиона на ЦСКА.

  Сподели
2124