Моралес се завърна в Ботев Враца с победа над Хебър в София (видео)


FUTBOL-TV

Моралес се завърна в Ботев Враца с победа над Хебър в София (видео)

Ботев Враца победи Хебър като гост с 2:0 в дебюта на новия си треньор Даниел Моралес. Автогол на Хлеб Бухал от Хебър и шесто попадение на Браян Переа за сезона донесоха успеха на врачани. 

С трите точки Ботев Враца събра 10 и се изкачи до 11-о място във временното класиране, а Хебър дели предпоследната позиция с Ботев Пловдив.

Направи впечатление лошото състояние на тревата на стадион "Васил Левски", където в неделя ще е дербито между Левски и ЦСКА.

В 25-ата минута първото положение бе за гостите от Враца, като Чавдар Ивайлов подаде на Браян Переа в наказателното поле, който се обърна, но изстрелът му мина встрани от вратата.

В 36-ата минута Переа отново можеше да открие резултата за Ботев, но след изпълнение на корнер ударът му с глава срещна напречната греда.

В 40-ата минута Ботев логично поведе в резултата. Мирослав Маринов подаде отдясно, а Хлеб Бухал от домакините в желанието си да избие топката я отклони леко и тя изненада вратаря Петър Дебърлиев, като влетя в близкия му ъгъл.

Точно преди края на първата част преднината на врачани стана солидна, след като Йохан Валбуена центрира отлично отляво, а Браян Переа засече отблизо във вратата на Хебър. 

След почивката Хебър се опита да осъществи натиск, като стигна до удар в гредата на бившия футболист на Локомотив Пловдив, но това бе всичко на сметката на символичните домакини. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
190