Юнайтед ще отвее останалия без мениджър Съндърланд


.

Юнайтед ще отвее останалия без мениджър Съндърланд

Манчестър Юнайтед приема Съндърланд в един от малкото си на пръв поглед лесно изглеждащи мачове през този полусезон. Голямото шоу да видим Рой Кийн като мениджър на противниковия отбор на “Олд Трафорд” пропадна, тъй като бившият капитан на “червените дяволи” реши да подаде оставка точно сега.

За Кристиано Роналдо двубоят ще е доста емоционален ,защото ще иска да се представи по възможно най-добрия начин, след като през седмицата се разбра, че е новият носител на Златната топка. Като цяло за него това бяха доста интересни дни, след като в миналия кръг бе изгонен срещу Манчестър Сити.

Градското дерби шампионите изиграха по великолепен начин. Те взеха важна победа с 1:0, а и почти не допуснаха опасности пред вратата си, въпреки че 25 минути играха в намален състав. Последният им мач обаче не е това, а този от сряда срещу Блекбърн за Карлинг къп, спечелен с 5:3. Там видяхме повече от резервите на Сър Алекс . Един човек се открои – Карлос Тевес, който вкара 4 гола и нищо чудно най-накрая да бъде предпочетен пред Димитър Бербатов. 
Все пак ще добавим, че вероятността това да стане не е много голяма. Първата причина е, че Бербатов и Тевес са съвсем друг тип футболисти и фактически Тевес е по-скоро алтернатива на Уейн Рууни, който със себераздаването си, си е спечелил постоянно място сред 11-те на терена. Освен това мачовете за Висшата лига са от съвсем друг калибър в сравнение с Карлинг къп, а видяхме, че без Бербатов Юнайтед трудно поразява целта и стиаг до положения.

Съндърланд, който идва без мениджър на Театъра на мечтите е в изключително лоша серия, която го срина до 18-ата позиция в таблицата. През лятото “черните котки” направиха завидна селекция, но вместо да се бъркат в борбата за челната десетка , сега ще се борят за оцеляване. Фаворит за наследник на Кийн на “Стейдиъм ъф Лайт” е Сам Алардайс.

Мачът за Карлинг къп спомогна наказанието на Кристиано Роналдо за червения му картон да бъде “излежано”. Така или иначе португалецът щеше да получи почивка от Сър Алекс. Пол Скоулс се появи в този двубой, но не попадна в разширения състав за съботния сблъсък. Оуен Харгрийвс и Уесли Браун са единствените контузени футболисти в състава на шампионите.

Крейг Гордън е с изкълчен глезен и вероятно на вратата ще застане Фулоп. Крейг Макарти има същата травма и също няма да е готов за мача. Юношата на Ман Юнайтед Киърън Ричардсън пък е наказан. Дарън Уард и Дейвид Конъли също са с травми.

Чудеса във Висшата лига нерядко са ставали, но разликата в класите е огромна. Може би ако Рой Кийн бе останал за този мач щеше да мотивира момчетата си да покажат най-доброто на “Олд Трафорд”. Сега Съндърланд не може да се надява и на ефекта на новия мениджър, защото такъв няма. И когато една разпасана команда срещне, може би най-силният отбор в света изходът изглежда лесно предвидим. На всичкото отгоре шампионите ще търсят ценни три точки, за да опитат да намалят още повече преднината на лидера Ливърпул.

Вероятни състави:

Ман Юнайтед: Ван дер Сар, Евра, рафаел, Фърдинанд, Видич, Флетчър, Карик, Парк, Роналдо, Рууни, Бербатов

Съндърланд: Фулоп, Бардсли, Чимбонда, Фърдинанд, Носуърти, Тайнио, Малбранк, Уайтхед, Рийд, Сисе, Джоунс

Последни 5 мача:

Ман Юнайтед: ППРРП

Съндърланд: ЗЗПЗЗ

Прогноза – 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
92