Голям фен клуб на ЦСКА се обяви срещу боса на ЦСКА 1948


FUTBOL-TV

Голям фен клуб на ЦСКА се обяви срещу боса на ЦСКА 1948

Голям фен клуб на ЦСКА - "ЧЕРВЕНИ ВОИНИ"-КАЗАНЛЪК излезе с писмо до медиите след днешното признание на "армейците". По-рано стана ясно, че от ЦСКА са искали да играят в Казанлък и спечелите пари да бъдат дарени за пострадалите от селата в близост до Карлово. В последствие обаче, босът на ЦСКА 1948 се е обадил до президента на ФК Розова долина и е направил така, че този мач да не се състои. Нещо повече - ЦСКА 1948 ще заеме мястото на ЦСКА за приятелския двубой. Ето какво написаха от "ЧЕРВЕНИ ВОИНИ"-КАЗАНЛЪК:

След появилата се информация от днес, в която е замесен родният ни град,няма как да не изкажем възмущението си от казанлъшката футболна общественост и по-конкретно от президента на ФК "Розова долина" - Казанлък.
Недопустимо е най-титулуваният български клуб да иска да дойде на крака в нашия град и то за благотворителна кауза,да е уточнено почти всичко и след обаждане от един дребен индивид с огромно его,чийто сайт за спортни залози е изписан и на екипите на "Розите",президентът им да се отметне от "мъжката" си дума. С това си действие,въпросният президент се подигра с най-великия български клуб и с многобройните фенове на ЦСКА от Казанлък и региона. Вместо да се превърне в истински празник за нашият град,да се проведат редица благотворителни инициативи ,с които да се помогнат бедстващите хора,сега "Розите" ще играят срещу отборче,от което те самите имат в пъти повече публика. Всичко това разбира се е заради лични интереси и облаги,за да се прави мръсно на ЦСКА,а не заради самата благотворителност,което прави постъпката още по-грозна и гнусна.

Имаме няколко въпроса към президента на ФК "Розова долина":
1. "Розова долина" общински клуб ли е?
2. Стадион "Севтополис" в Казанлък общински ли е?
3. Когато става въпрос за обществена кауза,в която биха взели участие голям брой жители на община Казанлък,не е ли редно въпросният президент да го обсъди с ръководството на същата тази община?
4. Защо и поради каква причина се отказа на най-великия български клуб да гостува в Казанлък,нещо което се случва веднъж на много години?
5. Нужно ли е заради дребните суми,подхвърляни от КЕНefbet на "Розова долина" да падаш толкова ниско?
Всъщност ние много добре знаем отговорите,които едва ли ще получим.
Тръпнем в очакване на мегаспектакъла!

Снимка:  "ЧЕРВЕНИ ВОИНИ"-КАЗАНЛЪК

  Сподели
328