ЦСКА ще се справи със Славия


FUTBOL-TV

ЦСКА ще се справи със Славия

ЦСКА - Славия
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 11.09.2022г.
Час: 17:45 ч.
Съдия: Волен Чинков


ЦСКА приема Славия на "Армията" в столично дерби от програмата на 10-ия кръг в родния елит. "Армейците" се намират в добра форма под ръководството на Саша Илич, но като цяло - мачовете на Славия са изключително трудни за прогнозиране. Все пак FTV и Futbolbet предлагат на читателите си да пробват знак 1.

Две от последните три нови попълнения на ЦСКА - Жираир Шагоян и Марселино Кареасо със сигурност няма да вземат участие в срещата. Те ще останат извън групата за столичното деби, тъй като документите им все още се обработват. Там обаче ще попадне Симеон Александров. Младокът премина в ЦСКА от Септември София и се очертава да е един от малкото българи, които ще получат шанс за изява. Почти сигурно Сами (както го наричат) ще дебютира в мача, но е по-вероятно той да се появи в игра като резерва.

Саша Илич за пореден път ще направи няколко рокади в състава. Сърбинът е един от малкото треньори на клуба в последните години, който не се притеснява да дава шанс за изява на повече футболисти. Не е изключено почива да получи Густаво Бусато. При това положение на вратата ще стартира Димитър Евтимов.

Съставът на Славия изглежда по-предвидим. Крис Добрев отново ще стартира като титуляр за "белите". Очакванията са, че именно той ще замени продадения Ради Кирилов. Като цяло настроението в отбора от "Овча купел" е доста добро, след успеха в малкото столично дерби срещу Локо София.

"Крис Добрев е много добър футболист. Освен да вкарва голове, той има и много други качества. Смених го след второто попадение, защото започнаха да му се схващат краката. Липсва му малко подготовка - първо имаше контузия, след това беше болен. Надявам се бързо да навакса", заяви Златомир Загорчич преди срещата с ЦСКА.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - СЛАВИЯ 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
636