ЦСКА разпиля и изхвърли Локо София от 4-то място (видео)


В. Мухарски

ЦСКА разпиля и изхвърли Локо София от 4-то място (видео)

ЦСКА победи Локомотив София с 3:1 в мач от 24-ти кръг на родната "А" група. По този начин "армейците" запазиха 3-то място в класирането, докато столичното Локо бе изместено от 4-то място от свойте съименници от Пловдив.

Впечатление направи култовият сектор "Г", където бяха настанени привържениците на ЦСКА. Феновете на отбора бяха разделени на две агитки, едната в средата на сектора, предвождана от Димитър Ангелов-Дучето. Отдалече погледното, сектора изглеждаше разцепен на две, тъй като ясно си личеше разстоянието, което имаше между ултрасите.

Двубоят започна добре за "червените". Още в първите минути пропуски направиха Нелсън и Платини. Малко по-късно Делев стреля слабо в ръцете на Галев. Пет минути преди края на първата част, Грегъри Нелсън с хубав пас намери Спас Делев, който опита удар с пета, но не сполучи. Все пак при добавката той се разписа за 1:0.

След почивката "армейците" продължиха с натиска и това даде резултат. В 57-ата минута Бандаловски намери Платини, който с красив удар от воле покачи на 2:0. Само пет минути по-късно Коста Стоянов се възползва от грешка на вратаря Галев и направи резултата класически. Почетното попадение реализира Марчо Давчев в добавеното време на мача.

Снимка: Илияна Енчева

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
202