ЦСКА 1948 се върна на пътя на победите (видео)


FUTBOL-TV

ЦСКА 1948 се върна на пътя на победите (видео)

След поражението от ЦСКА преди седмица, днес отборът на ЦСКА 1948 се върна на пътя на победите. Хората на Любо Пенев се наложиха над Берое с 4:0.

Началните минути на мача бяха равностойни, а играта бе предимно в центъра на терена. Домакините стигнаха до корнер в 4-ата минута, а след центрирането на Умарбаев Даскалов игра с глава, но бе неточен. Берое също изпълни ъглов удар малко по-късно. Мечев центрира, получи се разбъркване и топката отново попадна в капитана, който за втори път я прати в пеналта, но Даскалов успя да избие. Минута след това Серкан отправи удар от дистанция, но бе неточен.

Домакините излязоха напред в резултата в 13-ата минута, след като топката бе пратена с дълъг пас в наказателното поле. Там Чочев засече топката от въздуха, а тя се отби в гредата и попадна в Бастунов, който я прати в мрежата с удар от границата на пеналта – 1:0.

Четири минути след това Топузов застигна изритана напред топка и се озова сам срещу Караджов, но ударът му мина покрай вратата.

Резултатът бе удвоен в 25-ата минута, когато Топузов пусна успореден на голлинията пас по земя, а Умарбаев прати топката в мрежата от непосредствена близост – 2:0

Две минути след това Кирилов достигна до кълбото след корнер и отправи удар от много близка дистанция, но Караджов успя да блокира. В 31-ата минута Умарбаев центрира от ъглов удар, а непокрития Марин стреля с глава, но прати топката над вратата. Следващите десетина минути нямаше сериозни опасности, а играта бе предимно в средата на терена.

Две минути преди почивката Топузов получи в наказателното поле и опита да намери Кирилов, но пасът бе пресечен, а кълбото се върна в играча на "червените“, който отправи удар, но Караджов се намеси страхотно и спаси. Това бе всичко през първото полувреме и двата тима се оттеглиха на почивка с два гола преднина за домакините.

Шест минути след подновяването на играта Кирилов получи в пеналта и стреля от малък ъгъл, но Караджов се намеси и спаси. Последва разбъркване, но не се стигна до нов удар в очертанията. В 57-ата минута Тунгара овладя на границата на наказателното поле и отправи удар, но топката мина над вратата.

Четири минути след това топката бе центрирана в наказателното поле на домакините, а там Пиргов отправи удар с глава, но Наумов успя да избие със сетни усилия в корнер. След изпълнението Тунгара също стреля с глава, но Даскалов изби от голлинията. Серкан изпълни отличен пряк свободен удар в 65-ата минута, но Наумов спаси.

Домакините реализираха трето попадение в 73-ата минута, след като Ивайло Чочев прати топката в мрежата след удар с глава – 3:0.

Пет минути преди края Спас Георгиев пробва удар от дистанция, но прати топката над вратата.

В 89-ата минута Александър Колев се разписа от близка дистанция и оформи крайния резултат – 4:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
204