ЦСКА и Локо София няма да се победят


В. Мухарски

ЦСКА и Локо София няма да се победят

ЦСКА - Локомотив София
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 30.04.2011
Час: 21:00
Съдия: Ахмед Ахмед

На стадион “Българска армия” ЦСКА приема Локомотив София в битка за място в класирането, което да дава право на участие в евротурнирите. “Червените” се намират на 3-то място с 45 точки, а столичните “железничари” са с 4 точки по-малко и съответно са една позиция по-назад. “Армейците” обаче ще изиграят финал за Купата на България (със Славия) и при евентуална победа в тази среща ще си осигурят място в Лига Европа.

Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов ще може да разчита на звездата на отбора Спас Делев, който в миналия мач с Монтана (спечелен с 4:1) бе наказан и не взе участие. Сега обаче младият голмайстор със сигурност ще попадне сред титулярната 11-торка и ще бъде на върха на атака, заедно с Мишел Платини. Радуканов има колебания около това кой да бъде в халфовата линия, като вариантите са два – Емил Гъргоров или Маркиньос. Бадема започна като титур в миналата среща и подаде за три от головете. Тези асистенции не останаха незабелязани от наставника на отбора, който след този мач заяви, че е много доволен от Гъргоров. Очаква се Джузепе Акуаро отново да играе в центъра на отбраната, вместо Коста Стоянов, който до скоро лекуваше травма.

Наставникът на Локомотив София Диян Петков няма да може да разчита единствено на наказания Прислав Йорданов, който получи червен картон в мача с Академик. Всички останали състезатели на Локо ще са готови за двубоя с 31-кратните шампиони на България. Вчера играчите получиха премиите си за победата с 2:0 над “студентите” и това би трябвало да им даде допълнителна мотивация.

Вече стана традиция най-дългогодишният президент на футболен клуб у нас Николай Гигов да се включва в последното занимание на “железничарите” преди мач. Босът бе на стадиона в столичния квартал “Надежда” и в сряда, като той разговаря с играчите преди важната среща с "червените". Локомотив трябва да разчита на тях, ако иска да играе в Европа. За целта “червено-черните” трябва да задържат 4-ото си място в класирането, а ЦСКА да победи Славия във финала за купата на България.

Треньорът на Локото Диян Петков призна класата на ЦСКА, като добави, че това е най-добрият отбор от началото на полусезона. Той обаче бе категоричен, че неговия отбор не бива да бъде отписван от столичното дерби.” Много е рано още да се дават прогнози, но е видно от всички, че “червените” играят доста силно. Това не означава, че ще отидем на заколение. Излизаме, за да бием ЦСКА”, категоричен бе Петков.

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

05 април ЦСКА - Черно море 2:0 (Купа на България)
10 април Литекс - ЦСКА 0:0 (А група)
16 април ЦСКА - Славия 1:0 (А група)
20 април ЦСКА - Литекс 2:1 (Купа на България)
25 април Монтана - ЦСКА 1:4 (А група)

Локомотив София:

21 март Локомотив София - Миньор 0:3 (А група)
03 април Берое - Локомотив София 1:0 (А група)
11 април Локомотив София - Пирин 2:0 (А група)
17 април Локомотив Пловдив - Локомотив София 0:0 (А група)
23 април Локомотив София - Академик 2:0 (А група)


Досегашни срещи:

ЦСКА - Локомотив София

33 мача
22 победи за ЦСКА
8 равенства
3 победи за Локомотив София
Голова Разлика: 69:27 за ЦСКА


Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.36
Равен - 4.20
Локомотив София - 7.50

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.33
Равен - 4.50
Локомотив София - 8.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
252