Изненадата Хофенхайм няма да удържи срещу Байерн


.

Изненадата Хофенхайм няма да удържи срещу Байерн

В петък ще се изиграе един от най-интересните мачове в Бундеслигата. Лидерът и суперизненада Хофенхайм гостува на шампиона Байерн Мюнхен, който е само на три точки по-назад и е устремен отново към титла.

Както Ули Хьонес прогнозира Байерн успя да се отърси от слабия старт и натрупа доста победи като има добрия шанс да си осигури първото място за полусезона в следващите два мача.

Наставникът на баварците Юрген Клинсман почти няма проблеми със състава след завръщането на Демикелис и Ван Бомел. Единствено рядко влизащия в игра Лукаш Подолски ще пропусне срещата поради контузия в гърба.

Силното начало на Хофенхайм бе голяма изненада, но фактът, че те все още са лидери в класирането 15 кръга след старта е доста забележителен. Ралф Ренгник отново ще разчита на атакуваща схема, и макар че ще излязат като аутсайдери съвсем няма да са примирени със загуба.

Ренгник ще стиска палци Шинеду Обаши да се възстанови напълно, но ако не успее се очаква в игра да влезе Карлос Едуардо, а Сеяд Салихович да заеме неговото място в средата на терена.

Двубоят наистина е много завързан и не е изключено Хофенхайм да продължи с невероятната си игра и да успее да надвие трудния съперник. Въпреки всичко обаче Байерн Мюнхен си остава по-добрият отбор с традиции, което накланя везните в полза на домакините.

Прогноза: 1
Точен резултат: 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
25