ЦСКА няма да успее да вземе трите точки в следващия си мач


FUTBOL-TV

ЦСКА няма да успее да вземе трите точки в следващия си мач

ЦСКА - ЦСКА 1948
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 29.08.2022г.
Час: 20:30 ч.
Съдия: Радослав Гидженов


ЦСКА приема ЦСКА 1948 на "Армията" в любопите двубой от програмата на 8-ия кръг в родния шампионат. "Армейците" отпаднаха от евротурнирите, след като бяха елиминирани от Базел, точно преди груповата фаза. Със сигурност, това ще бъде до някаква степен демотивиращо, а като за капак, сега ще срещнат дразнител в лицето на ЦСКА 1948. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще заложи на всичко най-добро в предстоящото в понеделник домакинство срещу ФК ЦСКА 1948. Сръбският специалист ще наруши практиката си да прави множество промени в шампионатните двубои на тима, които идват няколко дни след мач в евротурнирите. Така например срещу Септември армейците излязоха с 9 различни играчи в стартовия си състав спрямо гостуването на Сейнт Патрикс три дни по-рано.

Предстоящият сблъсък с ФК ЦСКА 1948 обаче е изключително важен за настроението на тима в следващите седмици. Издънка в първенството би свалило допълнително морала на футболистите след отпадането от евротурнирите.

Освен това съперникът се намира в чудесна форма, като е лидер във временното класиране с 5 победи и 2 равенства от 7 мача. Армейците също не познават вкуса на загубата в първенството досега през сезона, но те са изиграли само 5 двубоя - 4 победи и 1 равенство.

Както "Тема Спорт" вчера писа, сред титулярите на ЦСКА в понеделник ще се завърне Брадли де Нойер. Той бе наказан за срещите с Базел, а пропусна и двубоя със Септември, като за последно бе на терена на 11 август срещу Сейнт Патрикс.

Очаква се нидерландецът да си партнира в защита със сънародниците си Кох и Матей, както и Иван Турицов. Четвърти пореден мач като титуляр ще запише норвежецът Джонатан Линдсет, а мястото на Маурисио Гарсес сред титулярите също изглежда сигурно. За върха на атаката отново ще се избира между Бамба и Морено.

Георги Йомов пък бе хванат с допинг и е наказан. Случката веднага накараха от ЦСКА 1948 да поискат допинг контрола за срещата.

Иначе от ЦСКА 1948 се подсилиха преди срещата. Ради Кирилов, който бе спряган за трансфер на "Армията" облече екипа на тима от Бистрица. Любопитно е да се отбележи, че Кирилов дори гледа мача на ЦСКА срещу Базел на "Васил Левски", но сега ще носи екипа на ЦСКА 1948. Не е изключено доскорошният ас на Славия да дебютира за новия си тим именно в този двубой.

Като цяло наставникът на гостите Любослав Пенев няма много проблеми и ще може да разчита на най-доброто.

Очакванията обаче са, че срещата няма да мине без някакъв вид искри. Феновете на ЦСКА вече печатат банкноти с лика на Стойчо Младенов и на Любо Пенев. Двамата вече са част от ЦСКА 1948 и са смятани за "предатели" от феновете на ЦСКА.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЦСКА 1948

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
372