Новият треньор на Спартак Варна: Нужно е подсилване на състава


FUTBOL-TV

Новият треньор на Спартак Варна: Нужно е подсилване на състава

"С мен се свърза Павлин Николов. Благодаря на ръководството за поканата. Разговорите минаха нормално и лесно. Благодаря и на ръководството на Ботев (Враца) за възможността да присъствам тук днес. Естествено, че идвам с амбицията и енергията да подобрим нещата в отбора на Спартак 1918 Варна", заяви на пресконференция при официалното си представяне днес новият старши треньор на варненския клуб Тодор Киселичков.

Той допълни, че се надява на добри резултати и позитивна атмосфера, за да успее да вдигне отбора. "Естествено, че не е това мястото, която трябва да заема отборът на Спартак 1918 Варна, амбициран съм това нещо да се промени", каза още специалистът. Той обясни, че идва с желание, с амбиция и е готов за работа. Ще направя всичко възможно, което зависи от мен и отбора, да излезем от това състояние", посочи треньорът.  

Той каза още, че горе-долу е запознат с отбора. "Скоро играхме мач за първенство срещу тях. Наблюдавал съм няколко мача, горе-долу съм запознат и с футболистите, и със ситуацията", коментира Киселичков.

Според мен е нужно подсилване на състава, естествено е, че има добри футболисти в тима. Треньорът не отговори конкретно на въпроса на кои позиции на отбора са необходими нови футболисти. И допълни, че иска да се запознае малко по-подробно с играчите. Но призна, че отборът със сигурност ще има нужда от подсилване. Най-важното е да направим така, че Спартак да започне да печели, смята специалистът. 

Трябва още следващите мачове да вземаме максималния брой точки, ако е възможно, ще работим в тази насока, каза още той.

Срокът на договора и щаба на новия треньор все още се доуточняват, каза в отговор на въпрос Киселичков. "Знаете ситуацията с треньорите в българския футбол, ние може би сме най-незащитените хора", каза той. И допълни, че до когато може да бъда полезен на отбора – ще е тук. 

  Сподели
255