Новият фен магазин на ЦСКА вече е на "Армията"


FUTBOL-TV

Новият фен магазин на ЦСКА вече е на

Стадион "Българска армия" от днес е с нова придобивка. В пространството между централния вход на "Армията" и комплекс "Спортна София" в Борисовата градина беше поставена конструкцията на феншопа, който ще бъде на ръководството на ЦСКА.

Преди часове "червените" се похвалиха, че вече са получили всички разрешителни за изграждането на магазина и започва поставянето му. Днес той беше транспортиран до стадиона. Поставянето му се извърши с кран. 

Конструкцията е била от две части, които са сглобени на място. В близките дни предстои да бъде пуснато и електричество към бъдещия феншоп. От него много скоро привържениците на ЦСКА ще могат да си купуват клубни артикули и най-вече - официална екипировка, която до момента можеше да се закупи единствено онлайн или от администранцията на клуба.

Новият магазин ще е собственост на ръководството и се намира само на метри от другия магазин, който е от другата страна на централния вход на стадион "Българска армия", и се стопанисва от фенклуба на ЦСКА. В него обаче няма официална екипировка, а се продават най-вече ултрас тениски. 

  Сподели
268