Добри новини в ЦСКА


FUTBOL-TV

Добри новини в ЦСКА

Съвсем скоро ЦСКА ще представи нов сайт и магазин. “Червените" се похвалиха, че съвсем скоро ще обявят дата за откриването.

“Старираме седмицата на решителния плейофен сблъсък в Лигата на конференциите с няколко новини от и извън отбора.

След като клубът потърси правата си и обжалва пред възможните инстанции, наказанието на Брадли де Нойер след получения червен картон в мача срещу Сейнт Патрикс е за общо два мача. Това означава, че защитникът ще остане извън групата в още една среща от европейските клубни турнири.

От днес билетите за домакинството на 29.08. вече са в продажба и на касите пред стадион “Българска армия". Работното време е всеки ден между 11:00 - 18:00 ч., а в деня на мача от 11:00 ч. до края на първото полувреме.

След получаването на всички възможни разрешителни конструкцията за физическия магазин на ЦСКА вече се поставя. Работата на място върви с пълна сила, като съвсем скоро ще ви зарадваме и с дата за официално откриване.

На финалната права сме и с пускането на новия сайт на ЦСКА, където по по-достъпен начин ще намирате официална информация за всичко, свързано с клуба", написа ЦСКА на страницата си във “Фейсбук".

  Сподели
156