Любо Пенев: На Армията не искат да са първи, за това Сектор Г протестира


FUTBOL-TV

Любо Пенев: На Армията не искат да са първи, за това Сектор Г протестира

Старши треньорът на ЦСКА1948 Любослав Пенев даде традиционната си пресконференция преди домакинството срещу Локомотив София от седмия кръг на родния шампионат. Пенев бе запитан и за ситуацията в бившия му отбор - ЦСКА.

"Рано или късно ще има един ЦСКА. Този ЦСКА ще бъде на феновете и за феновете. Защо бях поканен на "Армията“ - за да матирам напрежението между фенове и ръководството. Ръководството не иска да сме първи, не иска трофеи и ЦСКА да е в позицията, в която заслужава.

При добре свършена работа за два три месеца, изгонване, лъжи – това се нарича предателство. Сектор Г не ходи на мачове, защото са лъгани и мамени в продължение на 7 години. Познавам се с много фенове, които са ме подкрепяли безусловно. Винаги ще им бъда благодарен. Имаше една игра – топло-студено. При мен е много студено. На "Армията“ трябва да се търсят предателите.“, каза Пенев, без да навлиза в подробности за последният протест на Сектор Г, когато от Animals нападнаха обикновенни фенове на ЦСКА, сред които жени и деца, които бяха заели своето място в Северната трибуна и отказаха да се присъединят към протеста.

  Сподели
321