Мъри Стоилов: Преживяхме трудни 10 дни (видео)


FUTBOL-TV

Мъри Стоилов: Преживяхме трудни 10 дни (видео)

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди двубоя от седмия кръг на Първа Лига срещу Хебър.

"Преживяхме трудни 10 дни. Опитахме да съхраним най-вече емоционално играчите. Надявам се на добра игра утре. Във футбола нямаш време за съзирцания, защото бързо идва следващия мач. Всички, които бяха контузени, са възстановени. Не преливаме от много играчи. Ако има добри оферти, ще продаваме. За момента няма оферта, която да задоволява клуба. Играчите трябва да мислят за играта си на терена. Нямам притеснение от посещаемостта на феновете. Нормално е у тях да има разочарования. Любовта надделява над болката при левскарството. Само с подкрепа и пълни трибуни можем да вървим напред. Не виждам смисъл да ги призовавам. Те ще посетят стадиона. Когато е най-трудно, винаги са на стадиона.

Надявам се паузата да е помогнала на играчите да се отърсят. Те спечелиха любовта, заслужиха си я. Оттук нататък всеки мач за тях в първенството е финал.

Отборът е загубил 1 или 2 мача за последните 8-9 месеца и може би още 1-2 без значение. Нужно е да играем на високо ниво всеки мач. За мен е важно моят отбор да играе на максимум. Постигане на постоянство в играта е най-трудното“, каза Стоилов.

  Сподели
159