Левски ще се завърне в родния шампионат с победа над Хебър


FUTBOL-TV

Левски ще се завърне в родния шампионат с победа над Хебър

Левски - Хебър Пазарджик
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 20.08.2022г.
Час: 20:15 ч.
Съдия: Красен Георгиев


Левски приема Хебър на "Герена" в среща от 7-ия кръг от родния шампионат. "Сините" се завръщат в родния шампионат, след като отложиха голяма част от мачовете си заради скромното си участие в евротурнирите. След отпадането обаче, тимът на Станимир Стоилов вече е съсредоточил всичките си сили вefbet лига. Прогнозата е за знак - 1.

Трима от титулярите на Левски се завърнаха към тренировките на "сините" преди два дни. В заниманието участваха Георги Миланов, Жереми Петрис и Николай Михайлов.

Индивидуално се готвеше Билал Бари, който проведе занимание във фитнеса. Мароканският нападател има проблеми с гърба, но най-вероятно ще бъде готов за домакинството на Хебър Пазарджик в събота. Почти сигурно той ще е титуляр, тъй като се говори за сериозен интерес към него от страна на Спортинг Лисабон. От Левски вече признаха, че са готови да се разделят с част от звездите си, за да се помогне на бюджета, тъй като не се очакват повече пари от евроучастие. Аут от тренировката тогава беше Келиан ван дер Каап. Неговото участие в мача е под въпрос.

Футболистите на Левски бяха приятно изненадани от транспарант, издигнат преди началото на вчерашното занимание. Транспарантът гласеше: "Падаш, ставаш и продължаваш, Левски никога не предаваш!“ и бе в подкрепа на "сините“ футболисти преди мача с Хебър. На излизане за тренировка привържениците, които бяха около десетина човека - скандираха и подкрепяха всеки един от играчите.

От своя страна Мъри се обърна към играчите: "Благодаря ви, момчета, за подкрепата към Левски". Собственикът на клуба Наско Сираков също обърна внимание и благодари на феновете за транспаранта. Привържениците се надяват да напълнят "Георги Аспарухов" за мача с Хебър.

Пламен Андреев почти на 100% ще започне титуляр в домакинството на Хебър в събота. През целия тренировъчен процес от началото на седмицата Станимир Стоилов даде да се разбере, че твърдо ще заложи на 17-годишния младок, който опази суха мрежата си на финала с ЦСКА за Купата на България.

Мъри твърдо е на мнение, че Андреев ще замени успешно Михайлов, който допусна две безумни грешки на реванша с Хамрун Спартанс, загубен след дузпи и довел до отпадането от Лигата на конференциите.

Самият Стоилов обяви, че има огромно доверие на Андреев и не се притеснява да го пуска в игра като титуляр. Ивелин Попов със сигурност ще запише сериозен брой игрови минути срещу Хебър, като от представянето му в заключителните две тренировки ще зависи дали ще попадне сред стартовите единадесет. Самият ветеран е напълно възстановен от контузията и е готов за мача.

В дните преди мача Хебър се подсили с едно ново попълнение. В Пазарджик акостира вече бившият играч на Локомотив Пловдив - Венсан Марсел. Очаква се той да бъде бързо картотекиран в БФС и дори да дебютира срещу Левски.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ХЕБЪР 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
743