Майкъла: ЦСКА-София изгони всички легенди


Н. Гавазов

Майкъла: ЦСКА-София изгони всички легенди

Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА  Георги Илиев-Майкъла коментира назначаването на Стойчо Младенов за директор в ЦСКА 1948.

"Парите не миришат в никоя фирма. Затова Стойчо Младенов е в ЦСКА 1948. ЦСКА изгониха почти всички цесекари, които са част от историята на ЦСКА. Един клуб без история не е клуб. Стойчо е професионалист и иска да работи. Само в България имаме такова изкривяване в мисленето. Всички хора, които са в ЦСКА 1948 - една благодарност към собственика. Те могат да се занимават с футбол и мисля, че това не е предателство. Към кое ЦСКА? Който отбор играе на "Армията", той е ЦСКА за нас. Но тези хора са изгонени оттам и нямат общо с това ЦСКА. Стойчо Младенов, Любо Пенев, Ради Здравков, Методи Томанов, Спас Джевизов, Валентин Илиев - все лидери в ЦСКА.

Защо феновете не приеха този ЦСКА, което искаше да се бори от "В" група?! ЦСКА на стари години стана за резил, нека да не говорим за резил. Имахме 25-26 милиона задължения, бяхме във "В" група, защо не приеха този ЦСКА? Това не е ли предателство? Говоря за оздравителния план. Защо Левски не си промени името? ЦСКА го накараха да фалира. ЦСКА нямаше да фалира. Гриша Ганчев предложи няколко варианта пред феновете на ЦСКА на "Армията" - оздравяване или нов ЦСКА. И те приеха новото.

Рано или късно ЦСКА ще се обедини. Можеше да се разсрочат дълговете и да се избегне фалита", заяви Майкъла пред "Спортал".

  Сподели
402