Дерменджиев: Лудогорец е най-успешният клуб у нас


Н. Гавазов

Дерменджиев: Лудогорец е най-успешният клуб у нас

Бившият старши-треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че разградчани разполагат с най-успешния отбор в България.

"Лудогорец от първата година на създаването си е най-успешният клуб у нас и най-добре структуриран. Той е перлата на родния футбол. Всяка година играят в Европа. Сериозни адмирации към собствениците на клуба – Кирил и Георги Домусчиеви. Едно управление, че отборът не се влияе от нищо и постоянно се подобрява – в бази, във всичко онова, което е нужно. Братята разбират. Много добре се капсулова клубът. Нищо не може да излезе от отбора и това се дължи на управлението на Петричев и Караманджуков. Смятам, че у нас може да има съперничество, но няма да има проблем за нова титла за Лудогорец.

Темата с националния отбор е наболяла тема. Искам да се върнем към онова ниво, но съм реалист и знам, че няма да стане скоро. Треньорите в националния отбор са притиснати от това с какви играчи се разполага и с какви отбори играем. Много треньори се изхабиха. Искам да кажа, че имаме добри български треньори, но така ги похабиха около националния, тъй като те искаха да има класиране“, заяви Дермеджиев в предаването "Домът на футбола“ по Диема Спорт.

  Сподели
297