Гьонов: В бъдеще, близко или далечно, ЦСКА ще е един


FUTBOL-TV

Гьонов: В бъдеще, близко или далечно, ЦСКА ще е един

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов представи Стойчо Младенов като новия оперативен директор на "червените“.

"Нашата цел е да има обединение сред фенове и легенди и да има единен ЦСКА. Това разделение, което има, печелят единствено нашите преки конкуренти Левски и Лудогорец. Не мисля, че има възможно обединение между два клуба. В бъдеще, близко или далечно, клубът ще е един“, каза Гьонов.

"От ден 1 се опитваме да покажем, че това е работещия модел. Клуб на феновете и легендите. Искаме и каним всеки. Никой не сме гонили, няма да обърнем гръб. Когато го почувства да дойде и да подкрепи отбора“, допълни той.

"Стойчо Младенов е оперативен директор. Ще спомага за подобряване на структурно и организационно равнище. Искаме да се развиваме. Знаете колко хора работят в оперативната дейност на клубовете в Западна Европа. Той не е заемал подобна позиция, но има опит и ще ни бъде полезен“, допълни още Гьонов.

Шефът на ЦСКА 1948 обясни, че цялата спортно-техническа власт в клуба остава в ресора на Любослав Пенев.

"Знаете, че си партрираме с баскетболния отбор. Имаме мащабни проекти за развитието на клуба ЦСКА. Самият Младенов иска да работи, ще се опитваме да помагаме за каузата. Ние подобряваме с всеки изминал ден стадиона в Бистрица, тренировъчните бази. Опитвали сме се винаги да предоставим най-добрите условия на футболистите, а и на феновете. Ние не спираме с това да развиваме клуба изцяло като инфраструктурно. Това е една от страните, които развиваме. Някои изненади ще видите в неделя", завърши той.

  Сподели
89