Хамрун Спартанс пратили на УЕФА отговор на жалбата на Левски


FUTBOL-TV

Хамрун Спартанс пратили на УЕФА отговор на жалбата на Левски

Ръководството на Хамрун Спартанс е изпратило, до УЕФА, отговор за искането на Левски за преиграване на мача между двата тима от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Новината съобщава малтийската телевизия "Net". "Спартанците" елиминираха 26-кратните шампиони на България след дузпи, но от "Герена" представиха доказателство за фактическо нарушение на правилата при втория гол на съперника в редовното време на двубоя.

За изготвянето на своята защита от Хамрун Спартанс са заложили на силен екип от специалисти по футболните правила, експерти по съдийство и хора с голям опит в спортното право.

"Бихме искали да информираме нашите членове и привърженици, че клубът изправи по-рано днес официален отговор на жалба, изпратена до УЕФА от Левски след гостуването ни София миналия четвъртък. Искам лично да благодаря на всички, които участваха и помогнаха със своите технически и професионални познание, за изготвянето на документа в толкова кратък срок", гласи официалното съобщение на Хамрун Спартанс.

  Сподели
315