Битката за Тракия остана без победител (видео)


FUTBOL-TV

Битката за Тракия остана без победител (видео)

Берое и Ботев Пловдив завършиха 1:1 в среща от VI кръг наefbet Лига. Първото полувреме бе много динамично. И двата тима имаха своите възможности, но гол не падна. Пет минути след подновяване на играта обаче гостите откриха резултата след поапдение на Бароан. Зелените притиснаха противника в търсене на изравняване и играта бе предимно в половината на жълто-черните. Абубакар Тунгара реализира страхотно попадение в последната минута на мача и оформи крайното 1:1.

Първата сериозна опасност дойде в 4-ата минута, когато Току намери Бароан в пеналта, а нападателят се обърна и стреля. Топката обаче срещна лявата греда и излезе в аут. Мачът бе много динамичен в първите 15 минути, а двата тима използваха всяка възможност да нападат към вратата на съперника. Стигна се до няколко центрирания, но те не доведоха до удар. В 17-ата минута Конате получи в наказателното поле, но Караджов излезе и блокира удара на противника.

Мечев пробва удар от дистанция в 20-ата минута, но топката рикошира и излезе в корнер. Стийв Траоре центрира опасно в 23-ата минута, а Луизиньо игра с глава. Ханкич обаче изпусна топката и тя излезе в корнер. Две минути по-късно Мечев центрира от фаул, а Тунгара отправи удар с глава, но бе твърде неточен. В 30-ата минута Серкан центрира от фланга,а Траоре бе задържан в наказателното поле. Не последва сигнал от съдията, а Стоянов овладя и стреля, но ударът му мина над вратата.

Реда Рабей шутира от около 25 м в 35-ата минута, но топката мина покрай вратата. Две минути по-късно Конате отправи удар с глава, но не затрудни Караджов, който улови. Ману овладя топката в наказателното поле в 40-ата минута, успя да финтира Стоянов и да стреля, но Караджов изби в корнер. След изпълнението му се стигна до сериозно разбъркване и спасяване на Караджов, а веднага зелените организираха бърза атака. Рука продължи за Траоре, който стреля, но след рикошет топката излезе в корнер. Ханкич изби центрирането, но в краката на Траоре. Ударът на французина обаче мина над вратата.

Гостите успяха да излязат напред в резултата в 50-ата минута. Херман проби и навлезе в наказателното поле, успя да финтира бранител и стреля много силно, но Караджов изби. Топката обаче попадна в Бароан, който я прати в мрежата след удар в движение – 0:1.

Пет минути по-късно Херман овладя на границата на наказателното поле и стреля в далечния ъгъл, но топката срещна гредата над Караджов. В 58-ата минута Стоянов отправи силен удар от дистанция, но право в ръцете на Ханкич. Осем минути след това Траоре получи топката в наказателното поле, финтрира бранител и бе съборен, но отново не последва сигнал от главния съдия.

Берое натисна съперника в следващите минути и играта бе предимно пред наказателното поле на Ботев. Бяха изпълнени пет корнера в рамките на две минути. В 78-ата минута Мартенс получи пред наказателното поле и отправи хубав удар, но Караджов изби в корнер. Отново последваха минути с игра изцяло в половината на Ботев, но нямаше опасност пред вратата на Ханкич.

В 90-ата минута Рука овладя на границата на пеналта и стреля, но Ханкич спаси.

Минута в добавеното време Берое успя да изравни резултата. Тунгара овладя топката и я прати в мрежата с феноменален удар от дистанция за 1:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
238