ЦСКА няма да има проблеми срещу Септември София


FUTBOL-TV

ЦСКА няма да има проблеми срещу Септември София

ЦСКА - Септември София
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 14.08.2022г.
Час: 20:00 ч.
Съдия: Драгомир Драганов


ЦСКА приема Септември София на "Армията" в среща от 6-ия кръг на родния шампионат. "Червените" продължават да се борят на два фронта, след като се класираха за плейофите в турнира Лига на конференциите, където им предстоят двубои срещу Базел. Въпреки това, от ЦСКА решиха да не отменят мача си в шампионат, тъй като влизат в него като абсолютни фаворити. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Наставникът на ЦСКА - Саша Илич със сигурност ще направи промени в състава, с цел да запази част от титулярите за мачовете с Базел. Така срещу Септември = шанс за изява ще получат голяма част от бългаските таланти. Асен Дончев почти сигурно ще стартира от първата минута. Младокът бе грешник в първия мач срещу Сейнт Патрикс, когато заради негова груба грешка падна попадението за ирландците. Дончев обаче получи подкрепа от фенове, футболисти на ЦСКА и дори от бившият нападател на Левски - Валери Божинов. Всички те са на мнение, че Дончев има голямо бъдеще.

Вероятно в състава ще се завърне и Марк-Емилио Папазов. Юношата на Левски направи добра подготовка, където вкара и няколко гола. В началото на сезона обаче получи травма, която му попречи да вземе участие в повечето двубои на "армейците". Сега обаче Папазов почти сигурно ще бъде титуляр. Не е изключено рокада да има и на вратарския пост. Густаво Бусато може и да получи почивка за сметка на Димитър Евтимов.

Септември записа само една победа от старта на шампионата. Тимът на Славко Матич победи Хебър с 3:1, но за последно инкасира загуба от Локо София. Ще бъде любопитно дали в групата за мача ще попадене Валери Божинов. Нападателят на Септември е записан в БФС и като администратор. От известно време той сяда на пейката на столичани със специален бадж, издаден от централата, като се говори, че е и помощник-треньор.

Божинов има картотека в БФС и като футболист, но доскоро лекуваше контузия и оставаше извън групата. За да седи на пейката обаче от Септември, са прибегнали до този ход да го уредят като администратор. Причината е, че нападателят няма треньорски лиценз, който да му позволи да е до Матич като негов помощник.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - СЕПТЕМВРИ СОФИЯ 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
491