Боримиров: Предвид финансовата ситуация, исмае да правим малки крачки


FUTBOL-TV

Боримиров: Предвид финансовата ситуация, исмае да правим малки крачки

Председателят на УС на Левски Даниел Боримиров даде специално интервю за Дарик радио. “Предвид мачовете, които изиграхме през пролетния дял от шампионата, очаквах такъв старт на сезона, защото виждам работата на целия треньорски екип и на цялото ръководство. Всичко това не е случайно, всичко това е целенасочено и се радвам, че нещата се получават и самият клуб върви във възходяща линия.

Предвид финансовата ситуация в клуба, предпочитаме да правим малки крачки, но крачки, които да са градивни и Левски да се стабилизира финансово.

Мисля, че треньорският екип, най-вече в лицето на Станимир Стоилов, знае най-добре как трябва да излезе отборът в реванша с Хамрун. Мисля, че и самите футболисти осъзнават колко важен мач предстои. Напревихме първата крачка и мисля, че с помощта на публиката ще направим и следващата крачка да продължим напред.

Вярваме, че европейските клубни турнири могат да помогнат финансово на клуба и затова сме се устремили натам. Мисля, че всеки един в клуба осъзнава, че едно наше класиране в групите би помогнало във финансово отношение.

Към момента това са ни възможностите и вървим по този път. Нашите млади футболисти трябва във всяка една тренировка да влагат максимума, за да могат да растат. Хубавото е, че в отбора има някои опитни футболисти, които имат международни мачове зад гърба и те са хората, които трябва да поведат останалите. Две трети от футболистите не са играли евротурнири.

Радващо е, че всички хора в клуба с работата си, най-вече екипът на Станимир Стоилов с начина по който преобрази отбора, успя да върне нашия 12-и играч на стадиона. Смятам, че с всеки изминал ден, седмица и месец трябва да израстваме и да сме апетитна хапка за хората и големите корпорации“, каза Боримиров.

  Сподели
350