Мъри Стоилов: Левски няма право на слаби игри


FUTBOL-TV

Мъри Стоилов: Левски няма право на слаби игри

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди домакинството на "сините“ на Пирин от петия кръг на Първа Лига.

"Всички футболисти са добре. Имаме 24 часа да се подготвим за мача. Ще играят тези, с които мислим, че можем да спечелим двубоя. Който влезе, трябва да покаже нивото, на което се намира, за да имаме по-ясна картина за състоянието на всички преди евротурнирите. Времето да се възстановим физически е достатъчно, надявам се и емоционално да сме готови. Нашата публика ще вкара бързо отбора в ритъм", започна Станимир Стоилов.

"Левски няма право на слаби игри. Нашите фенове искат да видят добра игра. Искам горд Левски. Симпатизирам на Пирин, защото използват много местни играчи. Отбор, който играе уверено, комбинативно. Искат да играят, а не да пречат. Заслужават да са в елита", добави старши треньорът на Левски.

"Отборите, които участват в Европа трябва да избират дали да преместват някои мачове. Разбирам и колегите, които са недоволни от отлагането. Проблемът можеше да се изчисти, ако бяхме седнали на масата и бяхме обсъдили. Решително е за клуб като нашия всяко преминаване на кръг, от финансова гледна точка. Първо се съобразявам с интересите на Левски, завърши Стоилов.

  Сподели
184