Левски предлага нов договор на Жереми Петрис


FUTBOL-TV

Левски предлага нов договор на Жереми Петрис

Представянето на Жереми Петрис е една от приятните изненади в Левски през новия сезон. Десният бек бе привлечен на пожар, след като взетият през лятото хърватин Анте Блажевич не впечатли в контролите, а после се провали със страшна сила в първия кръг срещу ЦСКА 1948 (0:1). 

Това наложи и взимането на Петрис, който бе следен под лупа от скаути на "сините" през пролетта. Тогава 24-годишният французин носеше екипа на Царско село, който в крайна сметка изпадна от елита, а след това бе и закрит. 

Петрис бе привлечен след старта на кампанията. Той получи договор едва до края на годината. В него обаче има клауза, според която той може да бъде удължен. "Сините" вече умуват дали да не го направят, защото французинът се включи отлично и си извоюва статут на неизменен титуляр, пише "Тема спорт".

Въпреки че не бе водил подготовка, той пристигна в много добро физическо състояние. На една-две тренировки дебютира при 5:0 над Спартак (Варна), като се появи на терена през втората част. 

След това бе в стартовата единайсеторка и в трите двубоя на тима от Лигата на конференциите – срещу ПАОК (2:0 и 1:1) и успеха с 1:0 над Хамрун Спартанс в Малта в четвъртък.

  Сподели
419