Мишел Платини: На Армията ни е най-добре, феновете обичат ЦСКА


В. Мухарски

Мишел Платини: На Армията ни е най-добре, феновете обичат ЦСКА

Нападателят на ЦСКА Мишел Платини (в дясно на снимката) заяви, че на стадион "Българска армия", "червените" се чувстват най-добре. Той добави, че Купата на България е цел номер 1 на 31-кратните шампиони на страната.

"Доволен съм от победата над Монтана. 4:1 е хубав резултат, ще ни свърши работа, взимаме три точки. Половината стадион бе пълен с наши фенове. Личи си, че пубиката обича ЦСКА. От изиграния 23-ти кръг ме изненада мачът на Славия, който падна от Черноморец. "Белите" трябва да работят повече за да си заслужат участието в Лига Европа. Очаквахме Левски да завърши наравно, за да можем да наваксаме в класирането, но това не стана. Няма да ги чакаме да паднат, ще си гледаме нашия отбор. Играем всеки мач за победа", заяви Платини.

"Не разбрах какво стана с нашия автобус. Не знам с какво са го счупили. Не ми е ясно защо някой би направил подоно нещо. Това се е случило пред хотела ни в Монтана. За мача мога да кажа още, че имахме проблеми на терена. До третия гол трудно си подавахме. След като вкарах и аз мачът свърши. На всяка тренировка, треньора е до всеки от нас и индивидуално ни говори кого да пазим и как да постъпим във всяка една ситуация", добави Мишел Платини.

"Милен Радуканов освободи напрежението в отбора. Той иска да вземем медалите, защото хората изискват това от него. Това се очаква от ЦСКА. Той държи много на тренировките. Радуканов много ни говори, той има история с този отбор като футболист. Обяснява ни как всеки един от нас не може да играе без другите. Ако един от нас греши, друг го поправя. Вътре в съблекалнята настроението е добро", сигурен бе Платини

"Считани сме за фаворити в мача със Славия. Ние работим много за да спечелим титла и Купа на България. Нямаме много шансове за първото и сега цел номер 1 ни е Купата на България. Колкото до предстоящия мач с Локо София, ще играем на нашия стадион и това е предимство. На "Армията" ни е най-добре. Чакаме Левски да сгреши, искаме да сме пред тях. Има още няколко кръга до края", усмихнато завърши Мишел Платини.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
141