Феновете на Ботев заявиха пълна подкрепа към Антон Зингаревич


FUTBOL-TV

Феновете на Ботев заявиха пълна подкрепа към Антон Зингаревич

Привържениците на футболния Ботев Пловдив обявиха пълна подкрепа към собственика на клуба Антон Зингаревич. Обединени фракции "Бултрас" излязоха с официална позиция след среща с ръководството на "жълто-черните".

"Снощи, по настояване на "Бултрас", бе проведена среща с ръководството на Ботев (Пловдив). Присъстваха представители на всички фракции на "Бултрас", а от страна на клуба бяха Герман Чистяков, Асен Караславов и Азрудин Валентич. Срещата имаше за цел да сложи край на спекулациите, че "Бултрас" са против управлението на г-н Антон Зингаревич. Напротив - заявихме категорично, че собственикът на клуба има нашата абсолютна подкрепа да доразвие проекта Ботев!

Другата основна причина за срещата бе да получим адекватно обяснение за кошмарния старт на сезона и спешните действия, които ще бъдат предприети за справяне със ситуацията. И двете страни откровено споделиха грешките, които виждат, за да се стигне до настоящата криза и необходимите промени. Азрудин Валентич бе категоричен, че няма никакво намерение повече да бъде треньор, още по-малко - да влияе върху работата на бъдещия наставник на Ботев (Пловдив). Оставането му в клуба е по изричното настояване на собственика г-н Антон Зингаревич.

Накрая, феновете заявиха, че ще окажат своята пълна подкрепа в предстоящия мач на Ботев срещу ЦСКА - София и очакват от всички играчи максимално себераздаване на терена. Заедно ще успеем! Само Ботев!", се казва в позицията на феновете на "жълто-черните".

След четири изиграни срещи Ботев (Пловдив) е единственият отбор без спечелена точка вefbet Лига. В петия кръг от шампионата "канарчетата" приемат ЦСКА - София. Мачът е в неделя (7 август) от 21:00 часа на "Футболен комплекс Ботев 1912" в пловдивския квартал "Коматево".

  Сподели
318