Мъри: Ще е чудо, ако отстраним ПАОК


FUTBOL-TV

Мъри: Ще е чудо, ако отстраним ПАОК

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов говори преди реванша срещу ПАОК от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите утре от 20:30 часа в Солун. "Сините" победиха с 2:0 в първата среща, но според Стоилов тимът му трябва да очаква много тежък мач.

"Цунами и Краев са готови и са в групата. Те са опция, която можем да използваме. Имаме повече от 24 часа да решим. Ясно е за нас, че ПАОК беше и е фаворит в такова противоборство. Направихме един добър мач в София. Заслужено спечелихме. Знаем какво ни предстои. Видяхме още в първия мач качествата на ПАОК. Треньорът им ми направи добро впечатление. Имат страхотни играчи.

Продължавам да стоя зад думите си, че ще е чудо да отстраним ПАОК. Важно е да издържим психически и да играем горд футбол, а ако заслужаваме ще продължим напред. Мачът ще е игра на грешки. Надявам се ние да не правим грешки, а ако противникът прави, да ги накажем както в първия мач.

Не знам доколко сме впечатлили ПАОК, но успяхме да изиграем добър мач, който зарадва нашите привърженици. ПАОК е отбор, който играе добър футбол. Трябва да отговорим на това ниво, ако искаме да се поздравим с успеха.

Всяка победа дава увереност и ни калява да вървим напред. Винаги, когато взимаш важен изпит, ставаш все по-добър. Предстои ни още един такъв изпит", коментира Стоилов.

  Сподели
475