Равенство устройва Нанси и ЦСКА Москва


.

Равенство устройва Нанси и ЦСКА Москва

Отборът на Нанси посреща ЦСКА Москва в среща от група Н в турнира за Купата на УЕФА. За руснаците това е последен мач, като до този момент те са повече от убедителни – 3 победи срещу Депортиво, Фейенорд и Лех. Това гарантира на тима класиране за следващата фаза, като сега трябва да бъде гарантирано и първото място. Нанси пък има 4 точки в два мача  - победа над Фейенорд и равен с Лех.

Що се отнася до ситуацията във вътрешните първенства на двата отбора нещата седят по следния начин. Руската Висша лига приключи, а в нея ЦСКА спечели сребърните медали и право да участва в Шампионската лига през следващия сезон. Френската лига обаче е в разгара си. След 16 кръга Нанси е на 15-ата позиция с 19 точки. Тимът обаче оказва доста по-добра форма в европейските турнири.

Треньорът на домакините Пабло Корея има някои проблеми със състава. Крис Малонга е аут за мача. Абе Уадау, Гастон Курбело и Жоел Сами също са с травми. Добрата новиан е, че Мишел Кретиен се завръща.  

Валери Газаев няма особени проблеми, а и мачът е такъв, че може да даде шанс за изява на млади футболисти. Така вероятно почивка щше получат Вагнер Лав и Алан Дзагоев. При жълт картон наказание могат да получат Антон Григориев и Дейвидас Самберас така че с тяхното чуастиесъщо няма да се рискува.

С оглед на факта, че за домакините мачът е изключително важен, докато за гостите по-скоро протоколен можем да дадем известно предимство на Нанси. Все пак не бива да се забравя, че ЦСКА Москва е име в този турнир, а и 1 точка ще гарантира на тима първата позиция. Звездите на руснаците вече мислят за коледните празници, но пък младите състезатели, които ще видим в мач с Нанси искат да се докажат пред наставника си, за да са по-чест избор догодина. 
 
Вероятни състави:

Нанси: Брациляно, Калве, Брисон, Андре Луис, Макалусо, Гаванон, Беренгер, Зерка, Хаджи, Диа, Фортуне

ЦСКА: Акинфеев, А Березутски, Григориев, В Березутски, Семберас, Мамаев, Жирков, Красич, Дзагоев*, Вагнер Лав* (едва ли ще играят цял мач, ако се появят)

Последни 6 мача:

Нанси: ЗПРЗПР
ЦСКА: ПЗПППЗ
 
 
Прогноза – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
71