ЦСКА: Поздравяваме феновете с победата на Великден


В. Мухарски

ЦСКА: Поздравяваме феновете с победата на Великден

Авторът на едно от попаденията, в мача с Монтана, Джузепе Акуаро заяви, че има желание да остане в отбора. Треньорът на ЦСКА Сашо Борисов пък добави, че отбора поздравява феновете си с победата на Великден.

"Очаквахме победа. В този хубав празник, този успех е за всички фенове на ЦСКА. През второто полувреме мачът бе по-лесен. Момчетата се забавляваха. Двата гола през първата част ни гарантираха успеха. Монтана искаха да бъдат равностойни противници, но не успяха. Този път тотално ги надиграхме. Посвещавам победата на феновете на ЦСКА. Монтана е червен град, преобладават наши фенове, които поаказаха, че обичат отбора" бе мнението на треньорът на ЦСКА Сашо Борисов

"Много съм радостен. За мен бе много важно да вкарам. Теренът не бе много добър. Монтана игра добре през първите минути, но после всичко си дойде на мястото. Чувствам се много добре в ЦСКА. Има мачове, в които не играя често, но атмосферата е много добра. В последните срещи взимам участие и съм доволен. Имам договор за още 2 години и ще го изпълня. Не искам да се махам, чувствам се добре тук. Ако от клуба някой иска да си тръгна ще говорим по въпроса, но лично моето е желание е да остана" бе мнението на авторът на едно от попаденията Джузепе Акуаро.

  Сподели
159