Берое се провали срещу Локо София в Стара Загора


FUTBOL-TV

Берое се провали срещу Локо София в Стара Загора

Берое завърши 1:1 в домакинството си на Локомотив София в среща от 3-ия кръг на родния елит. "Зелените“ бяха по-добрият отбор през първата част и излязоха напред в резултата в 31-ата минута след попадение на Абубакар Тунгара. Играта през втората част бе равностойна. И двата отбора имаха своите шансове, а гостите изравниха пет минути пред края на мача след попадение на Митков – 1:1.

"Зелените“ първи стигнаха до опасност пред някоя от вратите. Това се случи в 5-ата минута, когато се получи разбъркване пред вратата на гостите, но защитата все пак се справи. Две минути след това Николаев пробва удар от дистанция, но бе твърде неточен. В първите 15 минути на срещата играта бе равностойна и сериозните положения липсваха. Играта бе твърде накъсана в следващите десетина минути и реферът показа три официални предупреждения.

"Зелените“ излязоха напред в резултата в 31-ата минута, когато Симеон Мечев центрира от фаул, а Тунгара прати топката във вратата след удар с глава – 1:0.

Две минути след това Мечев пробва удар от дистанция, но не намери целта. В добавеното време на първата част "зелените“ организираха добра атака, която завърши с удар на Мечев, но топката мина над вратата.

Берое владееше повече топката и в началото на второто полувреме, като топката на няколко пъти бе центрирана в пеналта на гостите, но защитата се справи. В 60-ата минута Илия Димитров засече с глава центрирана топка, но Караджов се намеси и спаси. Постепенно гостите поеха инициативата и играта бе предимно в половината на "зелените“. Милошев пробва удар от дистанция в 63. минута, но не намери очертанията на вратата.

В 67-ата минута Стоянов проби и стреля от границата на наказателното поле, но топката мина над вратата. Играта отново се накъса в следващите десетина минути и сериозните положения липсваха. В 78-ата минута Фреирес стреля с глава след центриране от десния фланг, но не намери целта. Девет минути преди края на мача Митков пробва удар от около 30 м, но право в ръцете на Караджов.

В 85-ата минута гостите изравниха резултата. Топката бе центрирана от десния фланг и стигна до Митков, който я прати в мрежата от близка дистанция – 1:1.

Три минути след това Мечев стреля много точно от дистанция и прати топката в долния ляв ъгъл, но Любенов спаси. Дълбоко в добавеното време Пулиезе центрира от фаул, а Николов засече с глава, но топката мина покрай вратата.

Това бе всичко в срещата и двата тима завършиха при резултат 1:1.

  Сподели
249