Фенове на ЦСКА призоваха за пълен сектор в Благоевград


FUTBOL-TV

Фенове на ЦСКА призоваха за пълен сектор в Благоевград

Феновете на ЦСКА от Сдружение "Червени сърца" призоваха привържениците за още по-голяма активизация за закупуването на абонаментни карти. Ето какво написаха те:

Елате на Армията, вземете си карти и защитете ЛЮБОВТА си към ЦСКА! Армейци, всички виждаме с очите си какво става в момента. В последната седмица "чАстният път" ясно показа лицето си и намеренията да пробие в червената общност. Нашата отговорност е да не го позволим.

Да, те имат много пари. Могат да си купят футболисти, съдии, легенди, мачове, точки, победи. Но не и ЛЮБОВТА на червена България. Снимката от сектора за гости в Благоевград е красноречива. Всички си даваме сметка срещу какво сме изправени.

Борбата обаче продължава! Армейците никога не се предаваме. Присъединяваме се към призива на председателя на Обединени спортни клубове ЦСКА Георги Калчев всички истински приятели, загрижени за бъдещето на спортния колос ЦСКА, да се обединим за неговото спасение. Нека загърбим вътрешните противоречия и да сме на стадиона, в залата и където другаде ни зове армейския дълг. Призоваваме за голяма дейност в кампанията за купуване на сезонни карти. Само така ще заявим себе си и ще браним клуба си. Вече са продадени повече карти спрямо всички минали сезони, но това не е достатъчно. Трябва да продължим. Карта по карта...

И ВСИЧКИ да сме заедно навсякъде, където се състезават армейците, за да браним ЦСКА. В никакъв случай няма да спрем да изискваме от ръководството, защото то има много, много какво да подобрява. И е време да спре да подценява съперника.

Но ние трябва да сме там. Защото резултатите на отбора са важни, защото Саша Илич го заслужава, но сега много по-важният мач е този за защитата на ЦСКА от лапите на тези, които мислят, че с пари могат да си купят всичко. ЛЮБОВТА към ЦСКА е безценна. Ние ще сме там. Карта по карта. Без да спираме. Рамо до рамо, като един!
Оттук може да вземете своята карта само с няколко клика: https://urboapp.com/bg/e10531-seasonal-tickets-2022-2023.

  Сподели
248