ЦСКА ще се разходи до Монтана


В. Мухарски

ЦСКА ще се разходи до Монтана

Монтана - ЦСКА
Стадион: "Огоста", Монтана
Дата: 25.04.2011
Час: 15:00
Съдия: Ивайло Стоянов

В града намиращ се край река Огоста в предпланински район на север от Стара планина, Монтана приема ЦСКА в мач от 23-ти кръг на родната “А” група. Столичани имат опасения от състоянието на терена в градския стадион. Старши треньорът на “червените” Милен Радуканов заяви това пред медиите, като добави, че неговия тим ще излезне пределно мобилизиран в този двубой.

Наставникът на ЦСКА няма да може да разчита на младата звезда на отбора Спас Делев, който има натрупани картони и ще пропусне мача. Другият играч, който вероятно ще седне на пейката е Костадин Стоянов. Националът все още не е напълно възстановен и вероятно няма да се рискува с неговото здравословно състояние. Неговото място в центъра на защита ще бъде взето от Джузепе Акуаро.

В групата за мача този път попадна ирландския нападател Килиън Шеридън, който в последните няколко мача бе изваден от нея, тъй като се отнасял несериозно към тренировките. Той обаче едва ли ще попадне сред титулярната единайсеторка на "армейците". На върха на атаката ще действа Мишел Платини, който вече е напълно възстановен от контузия. При благоприятен резултат след почивката в игра може да се появи и новото попълнение Станислав Костов.

Старши-треньорът на Монтана Атанас Джамбазки се надява неговият тим да продължи да играе силно у дома. “Имам чувството, че съм треньор на два различни отбора, един който играе много добре вкъщи, а другият много лошо навън. Не мога да си обясня какво става, като това са едни и същи футболисти”, заяви Джамбазки. Той ще може да разчита на всички налични футболисти.

Последни 5 изиграни срещи:

Монтана:

12 март Миньор Перник - Монтана 1:0 (А група)
19 март Монтана - Берое 2:1 (А група)
02 април Пирин - Монтана 3:0 (А група)
10 април Монтана - Локомотив Пловдив 1:1 (А група)
16 април Академик - Монтана 1:0 (А група)

ЦСКА:

01 април ЦСКА - Сливен 2:0 (А група)
05 април ЦСКА - Черно море 2:0 (Купа на България)
10 април Литекс - ЦСКА 0:0 (А група)
16 април ЦСКА - Славия 1:0 (А група)
20 април ЦСКА - Литекс 2:1 (Купа на България)


Досегашни срещи:

Монтана - ЦСКА

3 мача
0 победи за Монтана
1 равенство
2 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 5:2 за ЦСКА


Коефициенти от bet365:
Монтана - 4.00
Равен - 3.30
ЦСКА - 1.80

Коефициенти от Offsidebet:
Монтана - 4.20
Равен - 3.20
ЦСКА - 1.85

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
175