Радуканов: Никой отбор няма да падне доброволно


В. Мухарски

Радуканов: Никой отбор няма да падне доброволно

Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви в интервю пред стадион "Българска армия", че се притеснява от терена в Монтана, където утре "армейците" ще играят срещу едноименния тим. Той добави, че няма отбор, който да падне доброволно и "червените" ще трябва да дадат всичко от себе си и без звездата на отбора Спас Делев, който ще пропусне срещата.

"Честит празник на всички българи! Пожелавам им здраве, късмет и повече успехи. Предстои ни двубой за първенството на чужд терен. Отиваме в Монтана да търсим успех и да преследваме свойте цели. Отборът на Монтана играе добре като домакин. Знам, че теренът там не е в отлично състояние, но ние сме длъжни да покажем най-доброто от себе си", заяви Радуканов.

"Спас Делев е в много добра форма през този сезон, но има пет жълти картона и няма да вземе участие в тази среща. Мисля, че всички, които са в групата и могат да попаднат на негово място са добре подготвени. Надявам се да не ни се отрази неговото отсъствие. Коста Стоянов още не е готов на 100%. Нямаме други проблеми. Шеридън попадна в групата, значи е добре", добави Радуканов.

"Преди всеки мач ми се задава въпрос за подценяване, искренно се надявам да няма такова и в тази среща. Непрекъснато говорим за това нещо с момчетата. В България или в евротурнирите, или в приятелска среща, винаги трябва да си готов да дадеш всичко от себе си на терена. Никой няма да падне доброволно, така че не трябва да си и помисляме за подценяване. Нормално е на Великден да има мачове. Не е много приятно, но трябва да си свършим работата. Стремим се във всеки един мач да вдигаме нивото си" завърши наставникът на ЦСКА.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
170