Караиванов: Явно управлението на ПФЛ не се е справило през последните години


FUTBOL-TV

Караиванов: Явно управлението на ПФЛ не се е справило през последните години

Новият президентът на ПФЛ Атанас Караиванов си постави няколко цели в кратък срок за изпълнение. Ето какво сподели той още пред медиите:

"Възстановен и много сериозен диалог с БФС. Аз оттам имам протегната ръка. Надявам се, че и след избора ми подкрепата ще бъде сериозна. Искам да възстановя финансирането към лигата. Не може да се разчита само на членския внос, който дори за миналата година не е събран. Да създам администрация, да създам офис централа и във футболния съюз. Няма как две такива организации да бъдат разделени“, коментира Караиванов.

"Искам да възстановим и инициираме диалог с държавата. Държавата трябва да обърне внимание с професионалните клубове. Тя трябва да обърне внимание на всички във футбола, но това е задача на БФС, а моята са професионалните клубове“, добави той.

"Това, което съм обещал на членовете на сдружението е активна работа на УС, представителство на всички клубове. Ще има начин да се чува гласа на всеки един.“

"Харесва ми активността на клубове. Ако хората знаят, че ще получат подкрепа, ще станат по-активни.“

"Трябва да се говори реално, а не на парче.“

"Не съм се кандидатирал за мандат. Или ще направя нещо. За това казах, че искам още през първата година нещата да започват да се случват.“

"Явно управлението на ПФЛ не се е справило през последните години“, каза още Атанас Караиванов.

  Сподели
239