И равенство устройва Стандарт срещу Сампдория


.

И равенство устройва Стандарт срещу Сампдория

Сампдория гостува на Стандарт Лиеж в среща от програмата на Група С в турнира за Купата на УЕФА. Двата тима не могат да се оплачат от класирането си, след са на първите 2 места след две изиграни срещи.

Белгийците са лидер с 6 точки след победи над Севиля и Партизан с по 1:0. Това доказва класата на тима, който бе близо до пробив в Шампонската лига, но отстъпи на Ливърпул след драма. След това обаче бе повален Евертън и заслужено Стандарт влезе в групите на УЕФА, от които най-вероятно ще излезе, тъй като се нуждае само от точка.

В белгийския шампионат тимът засега е трети като след 14 кръга изостава само на 3 точки от лидера Брюж и на 1 от втория Андерлехт. Освен отдаван контузеният централен защитник Дигаио Стандарт няма други проблеми преди мача с италианците.

Сампдория до тук събра 4 точки, дошли след победа с 2:1 над Партизан ан Юна и 1:1 със Щутгарт на “Луиджи Ферарис”. В Серия А генуезийци са едва 15-ти с 16 точки и зоната на изпадащите не е далеч от тях. Наставникът им Валтер Мацари ще може да заложи на Анджело Паломбо, който е възстановен от тежка контузия. В защита се завръща Марко Паладино. Миранте все още е с травма.

Формата на Самдория в Европа е добра, въпреки че в Италия имат проблеми. Характерът на мача е такъв, че дори точка устройва и двата състава, особено този на домакините. По всичко личи, че те ще продължат напред. Другите два отбора, които ще се класират в тази много тежка група ще станат ясни едва в последния кръг. 

Вероятни състави:
Стандарт: Еспиноса, маркос, Ониеву, Сар, Данте, Горьо, Никаис, Дефур, Витсел, Мбокани, Йованович
Сампдория: Кастелаци, Кампаняро, Акарди, гастадело, Франческини, Десена, Делвекио, Станевициус, Пиери, Бонацоли, Касано

Прогноза – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
21