Две нови попълнения за Пирин


FUTBOL-TV

Две нови попълнения за Пирин

Пирин подписа договори с офанзивните футболисти Калоян Тодоров и Китан Василев. Двамата изкараха подготвителния период и взеха участие във всички приятелски срещи на представителния отбор до момента.

Офанзивният халф Калоян Тодоров е на 23 години и е роден във Варна. За последно игра в отбора на Спортист Своге. Юноша е на Черно море, носил е екипите още на Лудогорец и Чавдар Етрополе.

"Щастлив съм, че имам възможност да играя в отбор като Пирин. Благодаря на ръководството за доверието, което демонстрира към мен. Сега задачата пред мен е да оправдая това доверие и да направя силни мачове за отбора“, заяви Тодоров.

Роденият в Благоевград Китан Василев е юноша на Пирин. Идва от отбора на Хебър Пазарджик, чийто екип носеше през миналия сезон. Китан играе като крило, а кариерата му до момента включва отборите на Славия, Витоша Бистрица, Царско село, Локомотив София и Септември Симитли.

"Завръщам се в Пирин, където започнах като юноша. Това е важен момент за мен и съм много доволен, че ще имам възможност да нося фланелката на отбора в Първа лига“, каза Китан Василев.

Двамата бяха представени от изпълнителния директор на клуба Велислав Елезов, който заяви:

"С привличавнето на тази футболисти продължаваме линията, свързана с налагането на млади играчи. Ще им даден шанс да играят за Пирин, защото имат качества, но и защото заслужиха това с упоритата си работа по време на подготвителния период“, каза Елезов.

  Сподели
329