Шеф в Левски: Платихме всичко на Хубчев, сега е ред на дълга към Насиру Мохамед


FUTBOL-TV

Шеф в Левски: Платихме всичко на Хубчев, сега е ред на дълга към Насиру Мохамед

Изпълнителният директор на спонсора на ЛевскиPalms Bet Лъчезар Петров, заяви, че клубът започва да стъпва на краката си и да се изправя. Той помага за управлението на "сините". Петров бе гост в предаването "Синя кръв" на "Трибуна Левски".

Ето какво сподели Лъчезар Петров:

"Вървим по стъпките да направим клуба работеща машина. Ако клубът не работи като бизнес, няма кой да дойде и изсипе едни милиони. Ок, ще има селекция и резултати, но дотам. Фенската маса по време на коронавируса събра милиони. Това е спящ потенциал и трябва да направим всичко като бизнес. Артикулите и марката Левски осигуряват 15-20 процента от бюджета. Перото ТВ права не е за подценяване. Истината е, че Станимир Стоилов върна хората. Средната посещаемост на домакинствата стана 8-9 хиляди зрители, а доскоро бяхме по 500-600 човека на стадиона.

Ежеседмично хората от Надзорния и Управителния съвет ходят по срещи с различни бизнеси. ЛЕД-системата на стадиона помага, предлагаме суперреклама на по-ниски цени от телевизията. Колкото до нас - Palms Bet дойде на изцяло пазарен принцип в клуба. Никой не ни изпрати. А и вече 2 години никой не ни се обади да ни каже - вие не трябва да сте в Левски.

"Точните задължения на клуба не са ясни. Някои не са точно задължения, защото са с късен падеж на погасяване. За НАП е ясно. Към момента частично се обслужва дългът, но назад във времето това не е правено и тежи. Но пък ето, новото сдружение (б.р. - "Левски на левскарите") помага.

И аз лично преговарях с Петър Хубчев. Всичко до стотинка му е платено. Но за съжаление наред е да се погасява дългът към Насиру Мохамед".

62