Турицов: Приятно изненадан съм от Саша Илич


FUTBOL-TV

Турицов: Приятно изненадан съм от Саша Илич

Бранителят на ЦСКА, Иван Турицов, говори веднага след преждевременния край на проверката между "червените“ и австрийския доминант РБ Залцбург. Националният състезател заяви, че за него е било чест да носи лентата.

"Добре стояхме на терена, знаем какъв отбор е Залцбург. Отбелязахме един гол, беше нормално да ни натиснат и да вкарат. През второто отбелязаха бързо и това ни повлия. Трябва да се учим от грешките, затова са приятелските мачове“.

"Говорехме да сме близо един до друг, заедно, компактни и да изпълняваме исканото от треньора. Имахме около седмица за почивка, защото беше дълъг сезон. Не сме загубили много от физическата подготовка“.

"Аз съм приятно изненадан от Саша Илич, отношението му и работата му на и извън терена. Имаме много физически тренировки, но е нормално. Шопов е българин, не му трябва толкова време да навлезе в отбора. Туфа е сърбин, балканец, близки сме. Не сме контактували много засега, но според мен влязоха доста добре в колектива. Благодарен съм, че носих лентата в този мач. Това само ме мотивира“, завърши Турицов в ефира на Диема.

  Сподели
255