Тодор Неделев: Ще се завърна по-силен!


FUTBOL-TV

Тодор Неделев: Ще се завърна по-силен!

Националът Тодор Неделев публикува емоционално послание във Фейсбук след като вече се завърна в България. Както е известно, футболистът на Ботев Пловдив получи сериозно нараняване на главата след като автобусите, превозващи националите в Грузия, катастрофираха. Тошко бе опериран в болница в Тбилиси и трябваше дълго да остане там, преди да може да се завърне у нас. Той благодари на докторите и на всички, които са го подкрепили в този труден момент и обеща да се завърне на терена по-силен от преди.

Ето посланието на Неделев:

Една секунда може да преобърне целият ти живот! Мечтите и плановете за бъдещето в един миг изчезват, там в мрачният тунел…Сега не се питам защо на мен, не търся вина в никого. Просто съм благодарен, че съм жив! 

Няма думи, с които мога да изразя благодарността си към човека, който ми даде шанс за втори живот, Проф. Шота Ингороква и екипът му. Благодаря от сърце и на д-р Бисер Бочев за навременната намеса и постоянните грижи по време и след операцията. На най-прекрасната жена на света за това, че беше неотлъчно до мен и ми вдъхна сили да премина през това изпитание. На моето семейство, което беше непрестанно в мислите ми, за любовта и подкрепата.

На всички мои близки и приятели, които ми даваха кураж. Искам да благодаря на Български Футболен Съюз, на Българското посолство в Грузия, на консула Ралица Димитрова, както и на Грузинската федерация за това, че бяха до мен през цялото време на престоя ми там. И не на последно благодаря на всички познати и непознати хора, които ми изпращахте позитивната си енергия. Сигурен съм, че скоро ще се завърна на терена по-силен от всякога!

37