От ЦСКА отрекоха слуховете за трансфер на Кайседо, но обявиха, че ще съдят футболиста


FUTBOL-TV

От ЦСКА отрекоха слуховете за трансфер на Кайседо, но обявиха, че ще съдят футболиста

По-рано днес в някои медии излезе информация, че нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо е ново попълнение на мексиканския Тигрес. Това обаче не отговаря на истината. Кайседо обаче не отговаря на обажданията от шефеовете на "Армията". Ето какво обявиха "армейците" на своя сайт:

Във връзка със зачестилите непотвърдени данни за бъдещето на Кайседо, бихме искали да внесем официална яснота по казуса.
1. В ЦСКА не е постъпвала оферта или запитване за закупуването на нападателя от мексиканския "Тигрес". Такъв трансфер никога не е бил на масата.
2. Към момента нямаме информация за това къде се намира футболистът. Кайседо получи виза и билет за Австрия, където днес трябваше да се присъедини към лагера на съотборниците си. В последствие разбрахме, че нападателят изобщо не се е качил на самолета. Веднага беше потърсен и в дома му, но и там не беше открит. В момента продължаваме да нямаме връзка с играча.
3. Това е поредният случай, в който Кайседо и мениджърът му постъпват некоректно към ЦСКА. След като нарушиха конфиденциалността на договора, не дадоха коректна информация за причината за забавянето на играча при прибирането му в София и сега, най-грубо казано, просто изчезнаха без обяснение, сме длъжни да търсим правата си по законов ред.
Желанието на клуба беше да запази голмайстора си за предстоящия сезон и да не позволи гръбнакът на тима да бъде разпродаден, а само подсилен от няколко нови попълнения. Непрофесионалното отношение на Кайседо към работата му ни поставя в непредвидена ситуация, от която вече търсим спешни и правилни мерки да излезем.

  Сподели
304