Мъри Стоилов: С това темпо не можем да вървим напред


FUTBOL-TV

Мъри Стоилов: С това темпо не можем да вървим напред

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов видя и добри, и лоши нещата, след като "сините" надвиха Пирин с 2:1 в контролна среща. Ето какво сподели старши-треньорът:

"Общо взето целта беше да подържим добра динамика и да отренираме контрола на топката. Първите минути, имаше доста добри моменти. До средата на първото полувреме контролирахме добре топката, но динамиката се наруши след почивката. С това темпо не можем да вървим напред. Трябва да вдигнем оборотите и агресията и да има по-добро желание за агресията и усъвършенстването ни. По-голяма динамика искам.

Като физика тези, които играха 65 минути, държаха добре. Малко агресия трябва да добавим. Изиграхме стил контролна среща, не беше близко до официален мач. Кратък е периодът за представянето на новите. Анте е по-отначалото. Трябва да подобрява качеството си. Като имаш качества, трябва по най-бързия начин да влизаш в отбора. Днес трябва да приключим окончателно всички договори. Искам много по-добра игра", каза още наставникът на Левски в ефира на Диема.

  Сподели
319